Camping du Sierroz

Camping Aix-les-Bains / Camping Meer van Bourget (Savoie)

Camping le Sierroz is een 3-sterrencamping in Aix-les-Bains, aan het meer van Bourget in de Savoie.

Doe nieuwe energie op op camping lac du Bourget

Zin om er even helemaal uit te zijn? Kies voor een vakantie in Aix-les-Bains, een vakantieplaats in de Savoie bij een meer en bergen.
De camping du Sierroz heeft een ideale ligging aan de oever van het meer van Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, vlakbij de Grand Port (de grote haven), de restaurantjes en het strand.

Ontdek onze accommodaties

De camping aan het meer van Bourget heeft een prachtige ligging, in een groene, schaduwrijke omgeving verdeeld over een terrein van 4,5 hectare. Voor een vakantie aan het meer biedt Camping du Sierroz 161 campingplaatsen, allemaal voorzien van elektriciteit, en 34 comfortabele stacaravans, met een capaciteit van 2 tot 6 personen.

Activiteiten voor het hele gezin: zwemmen, wandelen, vissen etc.

Profiteer van uw verblijf op de camping aan het meer van Bourget in de Savoie om te ontspannen en plezier te maken: zwemmen, zeilen, vissen, waterskiën, boottochtjes, balneotherapie, warme baden maar ook wandelen, golf, casino etc.


De camping is geopend van 14 maart t/m 7 november 2015


Camping du Sierroz: een 3-sterrencamping in Aix-les-Bains aan het meer van Bourget – Verhuur van stacaravans, vakantie in Aix-les-Bains in de Savoie.

Camping du Sierroz - Aix-les-Bains
Le Camping sur Facebook...

Admirez Aix-les-Bains...